In English (note that some content is in Finnish only)

Lasten luonto

Retkeilykummi-toiminta

Kouvolan Ladun Retkeilykummien tehtävänä on edistää lasten ulkoilullista elämäntapaa ja tuottaa iloa luontokokemusten kautta. Retkeilykummit ovat lisäaikuisia, joiden avulla koululuokat, iltapäiväkerholaiset tai päiväkotiryhmät pääsevät tutustumaan luontoon. Retkeilykummi on retkeilyyn innostaja, erätaitoinen asiantuntija, luonnontuntija tai kaikkia näitä. Tärkeintä on kannustava läsnäolo ja aito kiinnostus ulkoiluun ja lapsiin. Tulemme myös mielellämme avuksi erilaisiin luonto- ja liikuntatapahtumiin ja päiväkoteihin. Lisätietoa toiminnasta: simpanenm@gmail.com

 


Haluatko ohjaajaksi lastentoimintaan?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta toimia lasten parissa eri kouluissa. Apuohjaajana toimimiseen ei vaadita kuin iloista mieltä mukana oloon. Varsinaiseksi ohjaajaksi koulutamme sinut Suomen Ladun koulutuksilla. Velvoitteena tietenkin on, että sitoudut ohjamaan toimintaamme sovitun ajan. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja ohjaukseen osallistumisesta, otathan yhteyttä:
Merja: simpanenm@gmail.com tai 044 987 3473,
Meeri: kujala.meerilatu@gmail.com tai 040 558 6034

Perhemörri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perhemörri-toiminnalla on tavoitteena saada koko perhe kiintymään lähimetsän luontoon leikkien, laulaen ja touhuillen kaikenlaista kivaa yhdessä. Perhemörri kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 10.00-11.30 Palomäellä tai erikseen ilmoitetussa paikassa. Toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: simpanenm@gmail.com tai p. 044 987 3473/Merja

Syksyn tapaamiset:

12.9.
10.10.
21.11.
12.12.

 


Hämärähommia koko perheelle


Keskiviikkona 10.11. Palomäen maastossa klo 18-19.30. Lähtö Urheilupuiston uimahallin aidan vierestä,  kuntopolun alusta, os. Palomäenkatu 44. Omat taskulamput, eväät ja istuinalustat mukaan.  

Tervetuloa seikkailemaan!


Tonttupolku

Latupirtin maastossa, os. Hautalantie 250, sunnuntaina 28.11. klo 14-17. Tule ja koe joulun tunnelmaa lyhdyin valaistulla tonttupolulla, tapaamaan joulupukki, muori ja tonttuja. Laavulla tulet missä voit paistaa omia makkaroita. Tarjolla mehua, pipareita, ym mukavaa.

Tervetuloa!

 

 

MUUMIEN HIIHTOKOULU - Talven aika

 

 

 

 

Haanojan maastossa

 •  
  • Muumipeikot n. 5-6 v., jotka aloittelevat hiihtoa
  • Nipsut n. 5-8 v., joilla jo hiihdon perustaito hallussa
  • Retkihemulit (violetti) n. 6-10 v., jotka ovat osallistuneet Muumien hiihtokouluun ja hallitsevat hiihdon perustaidot, toteutetaan jos tulee yli 5 osallistujaa.
  •  
   • ei ennakkoilmoittautumista
   • hiihtokoulun pakkasraja on -15 °C
   • hiihtokoululaisen päälle puettava tuulta pitävää ja lämmintä.

  • 2 v. alkaen yhdessä oman aikuisen kanssa. Leikkien ja tehtävälatujen avulla saadaan ensikosketus hiihdon maailmaan. Muumiperheen hiihtokoulu on antoisaa yhdessäoloa myös vanhemman lapsen tai erityislapsen kanssa. Huom. aikuiset myös suksilla!

   Lisätietoja: kujala.meerilatu@gmail.com/puh 040 558 6034/Meeri


   ”Talvella hauskaa on, kun hiihtää saa...”

 •  

  Muumien hiihtokoulu 5-vuotiaasta alkaen. Muumien hiihtokoulu on 4 kerran kokonaisuus, jossa käydään läpi hiihdon perusasiat ja eri perushiihtotekniikaterilaisia hiihtoleikkejä. Välillä pidetään taukoja ja juodaan lämmintä mehua. Isommat hiihtokoululaiset voivat tehdä jo pidempiä hiihtoretkiä.


  RYHMÄT:

  Huom! Hiihtokoululaisen päälle puettava tuulta pitävää ja lämmintä. Mukaan mahtuu noin. 25 lasta. Jokainen saa todistuksen (osallistuminen väh. 2 kertaa). Hiihtokoulun pakkasraja on -15 °C. Hiihtokoulu on maksuton Kouvolan Ladun jäsenille, ei-jäsenet 15 €/lapsi. Ilmoittumiset 15.1.2021 mennessä kujala.meerilatu@gmail.com/puh 040 558 6034/Meeri


  Apuohjaajia ja uusia hiihdon ohjaajia tarvitaan. Jos olet kiinnostunut, olet tervetullut mukaan toimintaan! Toivottavasti on lunta ja koronatilanne sallii kokoontumisen!

  Muumiperheen hiihtokoulu Haanojan Haalin maastossa