Jäseninfo

Kouvolan Ladun jäsenyys on edullinen väylä arvokkaisiin jäsenetuihin, lasten ja perheen liikuntaan ja ulkoilutapahtumiin. Se kannustaa myös säännölliseen oman ja lähiyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen. Liity nyt Kouvolan Ladun jäseneksi. Latuyhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikenikäiset mukavasta seurasta, erilaista ulkoilu- ja liikuntalajeista, sekä retkeilystä kiinnostuneet. Ladun toimintaan ovat tervetulleita myös lasten, nuorten ja aikuisten ohjaustoiminnasta kiinnostuneet. Kouvolan Ladun jäsenenä saat LATU & POLKU -lehden kuusi kertaa vuodessa sekä Kouvolan Ladun oman Laturi -jäsenlehden sekä monia muita liikunnallisia etuja. Kouvolan Ladun jäsenenä olet automaattisesti Suomen Ladun jäsen.

Kouvolan Ladun jäsenenä pääset vuokraamaan yhdistyksen liikunta- ja retkeilyvälineitä edullisesti tai voit vuokrata omaan käyttöösi viehättävän Kouvolan Ladun saunamajan, Latupirtin, Valkealassa edulliseen jäsenhintaan tai hyödyntää jäsenenä Suomen Ladun Lapin Ylläskartanon majoitustiloja. Ladun yhteistyökumppanit myöntävät alennuksia jäsenilleen. Lapsille, nuorille ja aikuisille on ohjattua toimintaa. Metsämörrit touhuavat luonnossa ja geokätköily on hauska koko perheen liikuntaharrastus. Latulaiset pyöräilevät, melovat, vaeltavat ja retkeilevät lähialueilla sekä käyvät Lapissa. Kiinnostuitko?

Liity jäseneksi ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: Oskari Lahti, 050 467 5906, oskari.lahti@gmail.com

Tilaa jäsenyys tästä

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana, ota yhteys toimikuntien vetäjiin.

JÄSENMAKSUT V. 2024

– Perhejäsenmaksu 39 €  sis. Latu&Polku-lehden ja kaksi jäsenkorttia

– Henkilöjäsenmaksu 29 €  sis. Latu&Polku-lehden ja jäsenkortin

– Rinnakkaisjäsenm. (muun latuyhd. jäsen) 15 € sis. jäsenkortin

– Nuoriso-(alle 20v) ja opiskelijajäsenmaksu (alle 29 v) 15 € sis. Latu&Polku-lehden ja jäsenkortin

Hei kummi, ystävä, työkaveri, mummi!

Mitäpä jos tällä kertaa annat lahjaksi tunnelmaa ja elämyksiä kesällä ja talvella. Kouvolan Ladun jäsenyys on yllättävä ja mukava lahja, jonka voit antaa kertaluontoisesta tai johdattaa läheisesi joka vuosi uudelleen liikunnan ja retkeilyn pariin. Jäsenyyden voit antaa myös koko perheelle. Tutustu Ladun toimintaan sivuillamme. Vihje: lahjakortin voit sujauttaa vaikkapa Kouvolan Ladun logolla varustetun liivin taskuun.

Tilaa jäsenyys tänään