Latupirtti sijaitsee Valkealassa Hautalan kylässä, Lappalanjärven pohjoispuolella, os. Hautalantie 250. Matkaa Kouvolasta Valkealan kirkonkylän kautta kertyy noin 15 km. Valkealan kirkolta matkaa on viitisen kilometriä.

Kartta

Ajo-ohje Kouvolasta: Käänny VT 15:ltä Valkealan ABC:ltä Valkealan kirkonkylälle (Vuohijärventie). Jatka kirkonkylän läpi Vuohijärventietä n. 3 km. Käänny vasemmalle Hautalantielle ja jatka Hautalantietä n. 2.4 km. Olet Latupirtillä, joka jää Hautalantien vasemmalle puolelle.

LATUPIRTIN TIISTAIT ON VARATTU JÄSENISTÖLLE. Pirtin avainta on saatavilla majaisäntä Meeri Kujalalta.

TIISTASIN SAUNOTAAN
Yhdistyksen jäsenille sauna lämpiää joka kuukauden toinen tiistai, kesällä joka tiistai! Lämmittäjät tulevat n. klo 17 ja silloin ovet avoinna. Tervetuloa!

Latupirtillä saunotaan, kokoonnutaan rupattelemaan tai teemaillan merkeissä. Omia makkaroita voit paistaa laavulla tai kodassa.

LATUPIRTTIÄ VUOKRATAAN JÄSENISTÖLLE

Latupirttiä vuokrataan perhejuhliin, ulkoilu- ym. käyttöön. Jäsenet saavat vuokrattua koko Latupirtin alueen kohtulisin hintaan. Ulkopuolisille yhdistyksille, työporukoille ym. vuokra on hieman korkeampi, mutta silti edullinen. Tied. Meeri Kujala p. 040 558 6034, kujala.meerilatu@gmail.com. Myös tanssilava voidaan järjestää.

Latupirtin vuokrahinnat/vrk alkaen 1.1.2023

 JäsenetUlkopuoliset
Latupirtti60 €90 €
Latupirtti + sauna80 €140 €
Latupirtti + sauna + kota80 €150 €
Latupirtti + kota—–120 €
Kota45 €65 €
Koottavan tanssilavan pystytys150 €250 €

Kesällä Latupirtillä voi pelata mölkkyä, lentopalloa ja frisbeegolfia (4 irto koria) saunailtoina. Tarkista ajankohtaista tietoja tästä.

Frisbeegolfrata
Latupirtin frisbeegolfrata sopii hyvin aloittelijoille sekä harrastelijoille.
Radalla on 4 metsäväylää, joissa on pieniä korkeuseroja. Väylien pituus on 20 – 40 m. Radan kaikki väylät on Par 3. Radan suunnitteli Eero Elo.